Tässä hiukan sovellettu versio Ingmanin sivuilta löytyneeseen klassiseen juustokakkuun.
Ihan mahtava!
pohja
12 kpl digestive-keksejä
4 rkl sulatettua rasvaa
kanelia
täyte 1
2 prk vaniljarahkaa
2 kpl kananmunaa
n.1 dl sokeria
täyte 2
2 prk creme fraichea
n. 1 dl tomusokeria/vaniljatomusokeria
Ohjeet
Murskaa keksit ja lisää rasva ja kaneli. Kanelia kannattaa laittaa ihan reilusti, että maistuukin. Laita mössö leivinpaperilla peitettyyn irtopohjavuokaan ja uuniin 175 asteeseen noin 7 minuutiksi.
Sekoita ensimmäinen täyte; rahkat, sokeri ja munat. Laita ne vuokaan keksipohjan päälle ja laita takaisin uuniin noin 30 minuutiksi.
Sekoita toinen täyte eli tomusokeri ja creme fraiche ja paista uunissa vielä noin 15 minuuttia.
Maistuu hyvältä lämpimänäkin, mutta kannattaa pistää jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti