keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Valkosuklaajuustokakku

Ihan mielettömän ihana juustokakku!

pohja

4 rkl juoksevaa rasvaa
14 kpl digestive-keksejä
3 tl kaakaojauhetta
2 rkl sokeria

täyte

800 g maustamatonta tuorejuustoa (esim Philadelphia)
200 g valkosuklaata
3,5 dl tomusokeria
n.1 dl säilykepersikan lientä
marianne-crushia

Murskaa keksit ja sekoita joukkoon rasva, kaakaojauhe ja sokeri. Painele mössö irtopohjavuokaan (n.20cm). Kannattaa laittaa pohjalle leivinpaperia.
Sekoita tuorejuusto ja persikan mehu. Sulata suklaa ja lisää se täytteeseen. Siivilöi tomusokeri ja lisää marianne-crushia maun mukaan. Laita täyte vuokaan keksipohjan päälle, peitä vuoka kelmulla ja pidä jääkaapissa noin neljä tuntia.

Tästä tulee tosi makea, mutta suklaan ja juuston määrää vaihtelemalla voi saada vähemmän makean vaihtoehdon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti