tiistai 27. heinäkuuta 2010

Kääretorttupohja

Tässä ihan perus kääretorttupohja, josta saa myös kaakaoversion korvaamalla osan jauhoista kaakaojauheella :)

4 munaa
1½ dl sokeria
½ dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi.


Sekoita kuivat aineet ja siivilöi munavaahtoon. Kääntele jauhot vaahtoon rauhallisella liikkeellä pikkuhiljaa.


Kaada taikina leivinpaperille uunipellille. Paista 200 asteessa n. 10 minuuttia. Vahdi, ettei tummu liikaa!


Kumoa kääretorttupohja heti uunista oton jälkeen sokeroidulle leivinpaperille.


Laittamalla jäähtymisen ajaksi päälle märän keittiöliinan, saa leivinpaperin irtoamaan pohjasta paremmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti