maanantai 6. syyskuuta 2010

Omenapiirakka


Pohja:

200g margariinia
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
loraus maitoa
½ dl kaurahiutaleita

Täyte:


vaniljakreemiä
kanelia
vanilliinisokeria
kolme omenaa

Ohje:

Sekoita sulatettu margariini ja sokeri, lisää joukkoon jauhot. Sekoita ja ota sivuun kupillinen taikinaa! Lisää maito, kaurahiutaleet ja leivinjauhe. Painele taikina piirakkavuokaan.
Valmista vaniljakreemijauheesta kreemiä, ½dl vaniljakreemijauhetta sekoitettuna 1½dl kylmää vettä.
Levitä kreemi pohjan päälle ja kuutioi omenat. Pyörittele omenat kanelissa ja sokerissa ja lado kreemin päälle. Nypi omenoiden päälle sivuun otettu taikina.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti