perjantai 12. marraskuuta 2010

Amerikkalainen suklaajuustokakku

Noniin ja viime viikonlopun tarjonta oli aikamoista vääntöä, koska allergioita oli aika lista. Päätysin siis tekemään kaksi suolaista piirakkaa ja kaksi kakkua. Toinen niistä oli tämä aaaaaaivan ihana suklaajuustokakku, jonka ohjeen katsoin alunperin
täältä. Tämä oli aivan mahtavaa. Ja sitten heitin mukaan vielä Wiener Nougat rouhetta, koristelin samaisella tavaralla ja muutamalla sokerimassakukalla.

Tässä vielä ohjeet hiukka alkuperäisestä eroten:

Pohja 175 g Dominokeksejä
50 g voita sulatettuna

Täyte
4 liivatelehteä
1 rkl kahvia
250 g fazerin leivontasuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 dl vispikermaa
WienerNougat rouhetta

Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan leivinpaperille.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.
Sulata suklaa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää liivate ja vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan ja
anna hyytyä jääkaapissa vähintään pari tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti