lauantai 18. joulukuuta 2010

Jooan Autot-kakku



Rakkaan ystäväni poika täyttää vuosia ja pitkään suunniteltu kakku jäi toteuttamatta aikapulan takia. Tämä oli hyvin paniikissa ja kiireessä toteutettu kakku. (Koska mä opin varaamaan tähän tarpeeks aikaa? :D) Painelin vauhdilla Confettiin ja sieltähän jälleen kerran löytyi ratkaisu tähänkin :) Koska koristeiden tekoon ei ollut aikaa, päätin kokeilla valmista kakkukuvaa. Toivoin hartaasti 4-vuotiaan pitävän Autoista ja valitsin kuvan sen mukaan :D Tässä lopputulos:

Pohja:
1 kolmikerroksinen kakkupohja

Täyte:
Pakastemansikoita soseena
4 dl Flora Vispiä
200g valkosuklaata
4 kiiviä

Koristelu:
Kakkukuva Confetista
5prk Flora Vispiä
Sinistä pastaväriä

Soseuta mansikat ja leikkaa kiivit ohuiksi siivuiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi Sulata suklaa ja lisää se kermavaahtoon. Kostuta kakkupohja maidolla ja levitä päälle mansikkasosetta. Asettele kiiviviipaleet soseen päälle ja levitä päälle kermavaahtoa. Tee sama toiselle välille.
Levitä ohut kerros kermaa kakun päälle ja aseta kakkukuva siihen. Painele se hellästi paikalleen. Vatkaa 1 tlk kermaa ja värjää se siniseksi. Pursota reunoille ensin sinistä kermavaahtoa noin sentin etäisyydelle toisistaan, täytä välit valkoisella.



5 kommenttia:

  1. Aika hyvältä näyttää kakku kyllä kiirepaniikissakin värkätyksi ;) mulla tulee aina hirveätä räpellystä vaikka tekisin kuinka ajankanssa. :D Siksi olenkin ehkä luovuttanut jo täytekakkujen kanssa ja olen enemmän piirakka/torttunainen.

    VastaaPoista
  2. Vielä superäimistynyt kiitos tänään saapuneesta massiivisesta paketista :O näillä leivotaan joku tovi! Olen sanaton, tuhannet kiitokset! Päivitystä blogiin jahka jakselen kasailla kamat kokoon ja joulukiireiltä istahtaa sen aikaa :)
    Hyvää ja rauhallista joulun aikaa teidänkin keittiöön ja mieluusti muuallekin kotiin.

    VastaaPoista
  3. hyvä että paketti oli mielunen, varsinki ku kesti niin kauan :)
    ihanaa joulua sinnekki päin suomea :)

    VastaaPoista
  4. Kakku on tosi ihana. :)
    Jos poikani näkisi kuvan, hän varmasti vaatisi samanlaisen synttärikakkun.

    Kiitos tosi paljon paketista!!!
    Oli todellakin ihana yllätys ja erittäin mieluisa. Paketista löytyi juuri sellaista mitä olen vuosien aikana etsinyt sopivaa ja mieluisaa, essua ja nyt sen sain, kiitos. Joskus hyvää kannattaa odottaa.

    Ihanaa Joulua!

    VastaaPoista
  5. kakku oli mitä ilmeisimmin kelvannut sankarillekkin :)

    ihanaa, että paketti oli hyvä :) lämpöistä joulua ja tulevaa uutta vuotta sinnekin :)

    VastaaPoista