perjantai 9. joulukuuta 2011

Kanapiiras, pellillinen


Tämä oli niin helppo iltapala, jonka sai tusailtua lähes kotona olevista sapuskoista.

Pohja:

2 ¾ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl juustoraastetta
125 g margariinia
½ dl kylmää vettä

Täyte:

300g broilerin suikaleita
Kirsikkatomaatteja
Punainen paprika
Keltainen paprika
Juustoraastetta
(Aura-murua)
1 tlk tomaattimurskaa
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria

Ohje:

Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja juustoraaste. Nypi joukkoon margariini. Lisää nopeasti sekoittaen kylmä vesi. Painele kevyesti leivinpaperille uunipellin päälle. Pistele pohjaa haarukalla. Esipaista 200 asteessa 10 minuuttia.

Leikkaa sipuli ja valkosipuli, kuullota niitä hetken aikaa paistinpannulla öljytilkassa. Paista kana ja sekoita siihen tomaattimurska ja sipulit. Levitä kana pohjan päälle. Levitä päälle paprikat ja kirsikkatomaatit.
Ripottele pinnalle juustoraastetta ja aurajuustomurua halutessasi.
Paista 200 asteessa 20-25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti