tiistai 10. tammikuuta 2012

Mustikka-valkosuklaakakku


Tämän kakun tein jo jokin aika sitten ystäväni äidin synttäreille.

Pohja:

5 munan sokerikakkupohja

Mustikkatäyte:

2,5 dl Flora Vispiä
1,5 prk vaniljarahkaa
4 dl mustikoita
5 rkl mustikkahilloa

Valkosuklaatäyte:


2,5 dl Flora Vispiä
200g valkosuklaata
1,5 prk vaniljarahkaa

Kinuski:

2 dl kuohukermaa
2 dl fariinisokeria

Ohje:

Valmista kakkupohja ja anna jäähtyä ennen leikkaamista.
Vatkaa kerma ja lisää joukkoon rahka, mustikat ja hillo. Sulata suklaa ja vatkaa valkosuklaatäytteen kerma, lisää joukkoon rahka ja suklaa. Kostuta kakku vaniljamaidolla ja täytä toinen väli mustikkatäytteellä ja toinen valkosuklaatäytteellä.
Keitä kinuski ja levitä kakun päälle. Pursota reunoille kerma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti